​L’ofici de cansalader portat a l’excel·lència.
Embotits curats i cuits, somalles, fuets i bulls.

La tradició que avança és viva.

Desde 1989, Bartomeu Codina i Mª Teresa Ricart van començar a desenvolupar la seva porfessió matant porcs a la seva casa de Taradell.

Amb els anys, generació a generació, adaptan-nos a la societat actual i a les seves necessitats, incorporant màquinaria d’última tecnologia hem arribat al punt actual.

Amb un bagatge familiar, a Can Codina s’hi elaboren tot tipus d’embotits curats i cuits seguint sempre les receptes tradicionals de la nostra terra.

Cuidant cada etapa del procés fins al mínim detall, en surten productes amb el gust dels bons paladars.La bona qualitat de les matèries primeres, juntament amb una llarga experiència ens ha permès aconseguir un prestigi en el sector, acompanyat sempre d’un treball intens i rigorós en tots els nostres productes.

La combinació de processos artesans amb la utilització de maquinària d’última tecnologia en l’envasat i la conservació, ens ha permès oferir al llarg dels anys una amplia gamma de productes del sector de l’embotit.

A través d’un servei a domicili ràpid i directe, els nostres productes es poden trobar en restaurants, botigues selectes i carnisseries d’arreu del territori, alhora que els podeu adquirir a la nostra botiga on també hi trobareu carns, plats precuinats, embotits, entre molts d’altres productes de la terra.