top of page

Política de Privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Carnisseria-Cansaladeria Codina S.L. amb CIF B61552048 i domicili social situat C/ Sant Sebastià, 28, 08552 Taradell, amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

En compliment amb la normativa vigent, Carnisseria-Cansaladeria Codina S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades.

Carnisseria-Cansaladeria Codina S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Carnisseria-Cansaladeria Codina S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu info@carnisseriacodina.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula

El teu missatge s'ha enviat correctament!

Carnisseria Codina

 

C/ de Sant Sebastià, 28

08552 Taradell​

info@carnisseriacodina.com 

Tel. 93 880 11 75

Fax. 93 880 06 02

 

bottom of page